Satser for fullt på kalesjereparasjon i hele Norge

Kjetil Stenberg stortrives i lokalene på bryggekanten i Holmestrand. Nå satser han på reparasjon av båtkalesjer fra hele Norge.


Kjetil Stenberg har i en årrekke drevet firma i Holmestrand med hovedvekt på reparasjoner av båtkalesjer. Nå retter han blikket utover landet og håper å få kunder fra hele Norge.


Med engasjement for båtliv

Kalesjefix holder til i Bentsrudveien 14 i Holmestrand, 5 minutter fra bryggen og båtlivet.

Det er stadig mer å gjøre – og nå utvider Kalesjefix og primus motor Kjetil Stenberg virksomheten og satser på å få kunder fra hele Norge. I all hovedsak reparasjoner av båtkalesjer.

– Båtfolket forbereder båtopptak nå. Det er en glimrende anledning til å ta en sjekk av kalesjen og sende den inn til oss for reparasjon, vask, tørk og klargjøring. Det er superenkelt å gjøre det – bestill på nettsiden så sender vi deg emballasje som du kan bruke til å sende båtkalesjen til oss, forteller Kjetil Stenberg.Spar penger – og miljøet

Mange vurderer å kjøpe ny kalesje til båten når den er blitt noen år gammel. En ny båtkalesje kan fort koste 30 000-40 000 kroner.

Å reparere den er ofte et veldig godt alternativ – og langt rimeligere. Dermed sparer du både penger – og gjenbruk er godt for miljøet.

– Gjennomsnittsreparasjonen er noen tusenlapper. Nå åpner vi opp for at kunder fra hele landet på en enkel måte kan bestille reparasjon på nettet. Da sender vi emballasje i posten til kunden, og de kan sende inn båtkalesjen til reparasjon. Vi ser over kalesjen og gir et prisoverslag før vi starter jobben, så det er helt trygt å sende den inn til oss. Vi håper dette slår an, sier Stenberg.


Ønsker du å vite mer om kalesjereparasjon?

Finn ut mer om kalesjereparasjon og hvordan det foregår her.