Nå kan du få fikset kalesjen din på 1-2-3!

Kjetil Stenberg reparerer kalesje
Kjetil Stenberg i Kalesjefix i Holmestrand er klar til å ta imot kalesjereparasjoner fra hele landet.


Det har aldri vært enklere å få fikset båtkalesjen din – uansett hvor i landet du måtte befinne deg. Nå kan du sende inn kalesjen din til reparasjon på en superenkel måte – uten at det koster skjorta!

Kjetil Stenberg i firmaet Kalesjefix i Holmestrand lanserer nå et nytt konsept innen båtkalesjereparasjoner.

Firmaet tar fortsatt imot kalesjereparasjoner i lokalene på bryggekanten i Holmestrand, men nå kan du også sende inn båtkalesjen din til reparasjon fra din egen stue – uansett hvor i landet du befinner deg.

Les mer om reparasjon av båtkalesje her.


Lar seg ofte reparere

Akkurat nå sitter mange båteiere og vurdere båtkalesjen sin og tenker at de kanskje må investere masse penger i en splitter ny kalesje foran neste års båtsesong.

Det er langt i fra sikkert at de må.

Det aller meste lar seg nemlig reparere – og det til en langt rimeligere penge enn å kjøpe nytt. Så lenge selve duken ikke er råtten, så lar det seg som regel reparere på en god måte. Å reparere kalesjen er ofte 4-5 ganger rimeligere enn å kjøpe ny, så det kan være greit å sjekke – så kan du heller utsette en større investering i noen år, forteller Kjetil Stenberg i Kalesjefix.


1, 2 – og 3

Konseptet er såre enkelt. Gå inn på bestillingssiden og fyll ut skjemaet.

Kort tid etter får du emballasje i posten og kan sende inn kalesjen din til oss. Når kalesjen ankommer verkstedet ser reparatøren over kalesjen og tar kontakt for å kvalitetssikre prisen og reparasjonen.


Kontakt med kunden viktig

Ingenting blir gjort med kalesjen før dere har avtalt hva det vil koste. Etter at reparasjonen er utført, får du faktura og kalesjen sendes i retur til deg etter avtale.

– Vi ønsker å gjøre dette så enkelt som mulig for båteiere over hele landet. Vi håper dette fenger og tar gjerne imot tilbakemeldinger slik at vi hele tiden kan forbedre konseptet, sier Kjetil Stenberg.


Ønsker du å bestille reparasjon av kalesje?

Bruk vårt bestillingsskjema på denne siden for å bestille reparasjon av DIN kalesje!