Om oss

 

 

Kjetil Stenberg stortrives i lokalene på bryggekanten i Holmestrand.

 

Kjetil Stenberg har i en årrekke drevet firma i Holmestrand med hovedvekt på kalesjereparasjoner. Nå retter han blikket utover landet og håper å få kalesjekunder fra hele Norge.

 

Kalesjefix holder til i Weidemanns gate i Holmestrand. Rett på bryggekanten og tett på båtfolket.

Det er stadig mer å gjøre – og nå utvider Kalesjefix og primus motor Kjetil Stenberg virksomheten og satser på å få kunder fra hele Norge.

– Båtfolket forbereder båtopptak nå. Det er en glimrende anledning til å ta en sjekk av kalesjen og sende den inn til oss for reparasjon, vask, tørk og klargjøring. Det er superenkelt å gjøre det – bestill på nettsiden så sender vi deg emballasje som du kan bruke til å sende kalesjen til oss, forteller Kjetil Stenberg.

Spar penger – og miljøet

Mange vurderer å kjøpe ny kalesje til båten når den er blitt noen år gammel. En ny kalesje kan fort koste 30.000-40.000 kroner.

Å reparere den er ofte et veldig godt alternativ – og langt rimeligere. Dermed sparer du både penger – og gjenbruk er godt for miljøet.

– Gjennomsnittsreparasjonen er noen tusenlapper. Nå åpner vi opp for at kunder fra hele landet på en enkel måte kan bestille reparasjon på nettet. Da sender vi emballasje i posten til kunden, og de kan sende inn kalesjen til reparasjon. Vi ser over kalesjen og gir et prisoverslag før vi starter jobben, så det er helt trygt å sende den inn til oss. Vi håper dette slår an, sier Stenberg.

 

Kalesjefix har flott beliggenhet på bryggekanten i Holmestrand havn.

Klikk deg inn på https://www.kalesjefix.no for å finne ut hvordan du kan bestille reparasjon av båtkalesjen på 1-2-3!