Reparasjon av båtkalesje

Før eller siden vil alle som eier en båtkalesje oppleve sømmer som rakner, ødelagte glidelåser eller reimer og kanter som løsner. Da vil det være nødvendig med reparasjon av kalesjen.

En profesjonell reparasjon av båtkalesjen vil forlenge levetiden med mange år og ikke minst er det vesentlig billigere og mer miljøvennlig enn å kjøpe ny.

 

Sånn foregår det

 1. Når du har funnet ut at kalesjen din trenger en reparasjon kan du velge å levere den til oss i Holmestrand eller bestille reparasjon via skjemaet på denne siden.

  Priser finner du her.

 2. Velger du å bestille reparasjon sender vi deg emballasje tilpasset kalesjen. Du pakker da det hele sammen og leverer på ditt lokale postkontor. Enkelt og greit.

 3. Når vi mottar kalesjen bretter vi den helt ut og går over alle sømmer og gjennomføringer, detaljer som trykknapper, borrelåser, reimer og kanter og naturligvis selve duken. I tillegg sjekker vi om vindusplasten er i god stand.

  Les mer om reparasjon av kalesjevindu eller glidelås.

  Det vi ser har behov for reparasjon noterer vi ned, samtidig som vi gjør et overslag over hvor mye tid det vil gå med for å gjøre jobben.

  Ofte ser vi at det kan være en god idé å sy over alle sømmene, for har det først begynt å løsne ett sted er det ofte ikke lenge til behovet blir større. Det er bedre å ta alle sømmene på en gang enn å måtte sende den til reparasjon igjen neste år. Men, ingenting gjøres uten at vi har avtalt det.

 4. Når vi er enige om hva som skal gjøres og hvor mye det vil koste setter vi i gang arbeidet.

  Reparasjonstiden avhenger av når på året du leverer den inn, og hva som skal gjøres. Vi øker kapasiteten ved behov og leverer fortløpende.

  Det er en god idé å sjekke kalesjen når du tar opp båten for vinteren, og sende den til oss så snart du oppdager noe som trenger reparasjon.

 5. Når kalesjen er ferdig sender vi den tilbake til deg, eller du kommer til oss og henter den.
Blå kalesje som blir reparert med symaskin

Ønsker du å reparere selv?

I vår nettbutikk finner du alt du trenger av utstyr for å fikse din egen kalesje.