Reparasjon av glidelås

En glidelås skal tåle mye belastning og det er fort gjort at glidelåsen blir et offer for slitasje. Dette kan enten være at selve glidelåsen eller glideren blir ødelagt eller at sømmene rundt løsner/ryker. Om dette er tilfellet vil det være hensiktsmessig å få byttet glidelås og/eller sømmer.

Vi tilbyr reparasjon av glidelås på kalesjer, telt og andre tekstiler som trenger en overhaling. Dette er både billigere for deg og mer miljøvennlig.

 

Sånn foregår det

 1. Når du har funnet ut at glidelåsen trengs å byttes eller repareres kan du velge å levere kalesjen eller teltet til oss i Holmestrand eller bestille reparasjon via skjemaet på denne siden.

  Priser finner du her.

 2. Velger du å bestille reparasjon sender vi deg emballasje tilpasset produktet. Du pakker da det hele sammen og leverer på ditt lokale postkontor. Enkelt og greit.

   

 3. Når vi mottar sendingen bretter vi den helt ut og går over alle sømmer og gjennomføringer, detaljer som trykknapper, borrelåser, reimer og kanter og naturligvis selve duken. I tillegg sjekker vi om vindusplasten er i god stand.

  Det vi ser har behov for reparasjon noterer vi ned, samtidig som vi gjør et overslag over hvor mye tid det vil gå med for å gjøre jobben.

  Ofte ser vi at det kan være en god idé å sy over alle sømmene, for har det først begynt å løsne ett sted er det ofte ikke lenge til behovet blir større. Det er bedre å ta alle sømmene på en gang enn å måtte sende den til reparasjon igjen neste år. Men, ingenting gjøres uten at vi har avtalt det.

   

 4. Når vi er enige om hva som skal gjøres og hvor mye det vil koste setter vi i gang arbeidet.

  Reparasjonstiden avhenger av når på året du leverer den inn, og hva som skal gjøres. Vi øker kapasiteten ved behov og leverer fortløpende.

 5. Når reparasjonen er ferdig sender vi det ferdige produktet tilbake til deg, eller du kommer til oss og henter den.
Reparasjon av kalesjeglidelås

Ønsker du å reparere selv?

I vår nettbutikk finner du alt du trenger av utstyr for å fikse din egen kalesje.