Reparasjon av kalesjevindu

Før eller siden vil alle båteiere oppleve at kalesjevinduene får skader som krever reparasjon. Det er mange grunner til at vinduene på en kalesje blir ødelagt. Vær og vind er de mest åpenbare grunnene, men også dårlig oppbevaring, skadedyr eller hendige uhell kan være årsaker til at selve vindusplasten blir ødelagt eller sømmene ryker.

Heldigvis trenger du ikke å skifte ut hele kalesjen om et vindu er skadet eller ødelagt. Vi tilbyr reparasjon og bytte av kalesjevindu. Dette er både billigere for deg og mer miljøvennlig.

 

Sånn foregår det

 1. Når du har funnet ut at vinduet på kalesjen din trenger å byttes kan du velge å levere kalesjen til oss i Holmestrand eller bestille reparasjon via skjemaet på denne siden.

  Priser finner du her.

 2. Velger du å bestille reparasjon sender vi deg emballasje tilpasset kalesjen. Du pakker da det hele sammen og leverer på ditt lokale postkontor. Enkelt og greit.

   

 3. Når vi mottar kalesjen bretter vi den helt ut og går over alle vinduer og sømmer samt gjennomføringer, detaljer som trykknapper, borrelåser, reimer, kanter og naturligvis selve duken.

  Det vi ser har behov for reparasjon noterer vi ned, samtidig som vi gjør et overslag over hvor mye tid det vil gå med for å gjøre jobben.

  Ofte ser vi at det kan være en god idé å sy over alle sømmene, for har det først begynt å løsne ett sted er det ofte ikke lenge til behovet blir større. Det er bedre å ta alle sømmene på en gang enn å måtte sende den til reparasjon igjen neste år. Men, ingenting gjøres uten at vi har avtalt det.

   

 4. Når vi er enige om hva som skal gjøres og hvor mye det vil koste setter vi i gang arbeidet.

  Reparasjonstiden avhenger av når på året du leverer den inn, og hva som skal gjøres. Vi øker kapasiteten ved behov og leverer fortløpende.

  Det er en god idé å sjekke kalesjen når du tar opp båten for vinteren, og sende den til oss så snart du oppdager noe som trenger reparasjon.

   

 5. Når kalesjen er ferdig sender vi den tilbake til deg, eller du kommer til oss og henter den.
Reparasjon av kalesjevindu

Ønsker du å reparere selv?

I vår nettbutikk finner du alt du trenger av utstyr for å fikse din egen kalesje.