Kalesjefix utvider Søm og reparasjons tilbudet til hund og husdyr

Vi på Kalesjefix er stolte av å tilby reparasjon av tekstiler til hund og kjæledyr. Vi kan reparere alt fra hundeseler, trekkseler, kløv, halsbånd, leiebånd, dekken og hestedekken, til sledetrekk, glidelåser, borrelåser, polstring, festepunkter og maljer, snorer og strikk. I samarbeid med TROLL HUNDEFOR OG UTSTYR får vi inn materiale som er spesielt tilpasset deres merke.

I tillegg til reparasjon, kan vi også tilby målsydde kjæledyr-madrasser i forskjellige tykkelser. Vi vil ha standard madrasser i tre forskjellige størrelser, men kan også tilpasse etter spesifikke mål. Vi tilbyr også salg av Troll Hundefor og utstyr, og alt av priser og salg vil legges ut på vår nettbutikk på www.kalesjefix.no (forsekker må hentes i Holmestrand).

Våre tjenester er ikke begrenset til lokal kundebase. Vi kan også reparere tekstiler fra hund og kjæledyr fra hele Norge. På samme måte som med våre båtkalesjer, har vi kunder fra hele landet som sender inn tekstiler for reparasjon og vask. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre tjenester og priser.
Formsydde madrasser til bil, båt, camping. Hytte mm.